Anadolu'dan Haberler

Anadolu'da Online

Ataşehir Teslimatlarında Farklı Alternatifli Motorlu Kurye Hizmeti Kullanılmaktadır.

Kayışdağı, Mustafa Kemal Mahallesi, Küçükbakkalköy, Yenisahra, Ferhatpaşa ve İçerenköy semtlerine sürekli servisimiz bulunmaktadır.

Ataşehir ilçesinde veya İstanbul genelinde her türlü paket alıcısına sağlıklı bir şekilde teslim edilir. Bu paket motorlu kurye ile taşınır. Paket boyutu taşınabilir bir ölçekte olmalıdır. Son yıllarda İstanbul'da artan talep nedeniyle sürekli kendini yenilemekte olan firmamız iş dünyasına katkı sağlamak için gerekli tüm hazırlıkları yapmıştır. Ataşehir kurye, Ataşehir'den istenilen yere her türlü evrak ve paketi güvenilir bir şekilde ulaştırır. Kayışdağı, Mustafa Kemal Mahallesi, Küçükbakkalköy, Yenisahra, Ferhatpaşa ve İçerenköy ilçelerine kesintisiz hizmet verilmektedir.

En Hızlı Ataşehir Motorlu Kurye

Teslimatlarda farklı alternatifler ile kurye hizmeti uygulanmaktadır. Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak için sıra dışı fırsatlar sunuyoruz. Ataşehir ekspres kurye güvenilir olması gereken hizmet ihtiyacında güvenilirdir. Zaman kavramına büyük önem veriyoruz. Bu nedenle, yavaştan yavaşa, genellikle asanınız için doğru uygulamadır. Bir paketiniz varsa bize ulaştığınızda vakit kaybetmeden yola çıkıyor ve alıcıya teslim ediyor.

Ataşehir, Nereye Bağlıdır ve Hangi İlin İlçesidir?

Türkiye'nin, kuzeybatısında Marmara Bölgesinde yer alan İstanbul ilinin yaklaşık 425.000 nüfuslu ilçesidir. İstanbul, Anadolu yakasındadır. İstanbul ilçelerinden kuzeybatı da Üsküdar, batıda Kadıköy, güneyde Maltepe, doğuda Sancaktepe ve kuzeyde de Ümraniye ilçeleri ile komşudur. İlçe ile ilgili ilk yerleşim, 14. yüzyılda kurulmuştur.

Ataşehir'in il merkezi ile arasında ki mesafe ise yaklaşık 26 km’dir.

Web Site: https://www.alokuryeistanbul.com/

Yorum Gönder

0 Yorumlar